-Με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή του Συνδέσμου την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στην Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά στην Βεργίνα και στην πόλη της Βέροιας.
-Αρχικά αφιχθήκαμε στην Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά και μετά από προσκύνημα της εικόνας της Παναγίας , αναχωρήσαμε για το νέο μουσείο της Βεργίνας το οποίο εγκαινιάσθηκε πριν από δεκατρείς μήνες.
-Εκεί είχαμε ξενάγηση από δύο ξεναγούς θαυμάζοντας τα άκρως ενδιαφέροντα εκθέματα του μουσείου.
-Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε στο προσφάτως από τον κ. Πρωθυπουργό εγκαινιασθέν εντυπωσιακό ανάκτορο των Αιγών.
-Το γεύμα πραγματοποιήθηκε σε ταβέρνα της Βεργίνας και επιστρέψαμε στην πόλη των Σερρών αργά το βράδι, αφού προηγουμένως επισκεφθήκαμε τις απογευματινές ώρες την πόλη της Βέροιας, υλοποιώντας το πρόγραμμα της εκδρομής όπως ακριβώς ανακοινώθηκε .
-Ευχαριστούμε θερμά τους δύο ξεναγούς για τις κατατοπιστικές τους ξεναγήσεις.
-Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Συνδέσμου Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθίας ΤΣΙΛΩΝΗ Ευάγγελο για την φιλοξενία και την βοήθεια που μας προσέφερε στην πόλη της Βέροιας και προσκαλούμε τον Σύνδεσμο της Ημαθίας να πραγματοποιήσει εκδρομή στο νομό μας και με την σειρά μας να ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους.
-Ευχαριστούμε θερμά το γραφείο ταξιδιών του κ. ΘΩΜΟΓΛΟΥ Κωνσταντίνου και τον οδηγό του λεωφορείου ΠΥΡΙΝΗ Αβραάμ, όπως και τον ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ Θωμά, οδηγό του άλλου λεωφορείου για την άριστη συνεργασία.
-Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες που με την θετική τους διάθεση και την συνέπειά τους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί μια τόσο επιτυχημένη εκδρομή.