-Εκπροσώπηση του Συνδέσμου από τον πρόεδρο κ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ Σοφοκλή στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής & Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης, ο οποίος
πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024 με την κοπή της βασιλόπιτας και την βράβευση των τέκνων μελών του Συνδέσμου που εισήλθαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το εκπαιδευτικό έτος 2023-24.
-Η συμμετοχή στην εκδήλωση των μελών και φίλων του Συνδέσμου ήταν πολυπληθής.
-Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιπρόεδρος κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ Στέργιος και την πίτα έκοψε ο πρόεδρος κ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.
-Ο Σύνδεσμός μας προσέφερε στον Σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης , ένα βιβλίο με θέμα την ιστορία της πόλης των Σερρών.
-Από τις Ενώσεις – Συνδέσμους Αποστράτων άλλων νομών το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης κ.κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης και ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος αντίστοιχα , ο πρόεδρος κ. ΚΙΟΣΣΕΣ Ηλίας με την ταμία κα ΘΩΜΑΙΔΟΥ Δάφνη από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας και ο πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος με τον γενικό γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο της Ένωσης Αστυνομικών εν αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης.
-Συγχαίρουμε τον Σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης για την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης και ευχόμαστε στα μέλη του ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.