-Ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πάρα πολλών μελών, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα της λέσχης Αστυνομίας Σερρών.
-Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του έτους 2023.
-Έγινε ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας του κανονισμού ταμείου αλληλοβοηθείας της Π.Ο.Α.Σ.Α. Ο κανονισμός ίδρυσης και λειτουργίας του, όπως και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά περίπτωση, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι κάποιο μέλος δικαιούχος βοηθήματος θα πρέπει ναι είναι τακτοποιημένος οικονομικά το προηγούμενο έτος υποβολής της αίτησης, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί έως τέλος Φεβρουαρίου ηλεκτρονικά στην Π.Ο.Α.Σ.Α.  μέσω του Συνδέσμου μας.
-Αποφασίσθηκε, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και κατά πλειοψηφία από το σώμα της γενικής συνέλευσης, η ετήσια οικονομική συνδρομή των μελών από το έτος 2025 να είναι 20 Ευρώ ανά έτος και να εισπράττεται μέσω του ΕΤΕΑΕΠ, από την επικουρική σύνταξη, τον μήνα Ιανουάριο εκάστου έτους, υπογράφοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση εφόσον το μέλος το επιθυμεί . Οι μη επιθυμούντες μπορούν να καταβάλλουν την συνδρομή τους στο γραφείο του Συνδέσμου το πρώτο τρίμηνο εκάστου έτους σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού.
Σημειωτέων ότι από τους 63 συνολικά Συνδέσμους -Ενώσεις που είναι ενταγμένοι στην Π.Ο.Α.Σ.Α. , μόνο ο Σύνδεσμός μας και άλλοι δύο Σύνδεσμοι δεν εισπράττουν τις συνδρομές των μελών τους μέσω του ΕΤΕΑΕΠ.
-Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους τους συμμετέχοντες στην συνέλευση, όπως και τον πρόεδρο και γραμματέα αυτής κ.κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γεώργιο και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Γρηγόριο που συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή της.